coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel Amsterdam

Thuis staat, als het goed is, voor de plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en ontspannen.  Thuis betekent vaak ook minder structuur dan op je werk bezig zijn.

Thuis kan echter ook daardoor wat chaotischer zijn. Hou een ritme aan zoals je altijd op je werk ook gewend bent. Vaste tijden waarop je begint, vaste tijden voor een korte of langere pauze.

(Verplicht) thuiswerken, als je dat niet gewend bent, kan door dit alles een hele toer zijn. Zeker met kinderen en huisdieren om je heen, wellicht geen rustige werkplek voor jezelf.

We worden in deze tijd gedwongen tot vertragen, en ook tot regelmatig tijd  nemen voor naar binnen keren en ontspannen. Juist dan kunnen we ook weer helder en gefocust werken.

Vanuit mijn werk als preventiemedewerker bij Humanitas, en het al meer dan 25 jaar trainer zijn voor Stichting Art of Living, en natuurlijk mijn praktijk in readings en coaching, bied ik nu Stress Free online sessies aan voor uw organisatie. Alle medewerkers kunnen vanuit hun eigen huis meedoen via een link.

Een (dagelijks) moment van de dag waarop ik help om te  ontspannen via eenvoudige losmaak- en ademoefeningen en een korte meditatie. Je immuunsysteem wordt sterker en je geeft ermee meer structuur aan de dag.  Welkom! Voor zowel groepssessies als individuele sessies.  Ook als ergocoach.kamer

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: